Ga even zitten, dan leg ik het je uit...


koffieGa even zitten,
dan leg ik het
je uit...Wat ik doe...

Ik help ondernemers met het opzetten of verbeteren van hun online aanwezigheid. Dat doe ik door het optimaal combineren van strategie, klantinzicht, marketing, design en technologie.

Met maar één doel: dat jouw klanten je simpeler en sneller vinden en inzicht krijgen wat ze van jou als merk kunnen verwachten!

Image

Wie ik ben...

Een ondernemer met passie en gedrevenheid. Met 27 jaar ervaring opgedaan in leidinggevende functies in control, ICT, projectmanagement en e-commerce. In 1999 startte ik met mijn eerste grote online project als manager e-commerce. In 2010 besloot ik als ZZPer mijn creativiteit, kennis en ervaring te delen om ondernemers en starters een helpende hand te reiken. Aangenaam; mijn naam is Marco Schreijen.

Image
Image

Waarom?

Ik ben een pragmatische vernieuwer die energie haalt uit het ontwerpen van fraaie oplossingen voor de digitale vraagstukken van mijn klanten. Mijn analytisch vermogen, creativiteit en resultaatgerichtheid zijn al jaren een garantie voor de waardering van diezelfde klanten. En daar doe ik het voor.

Image

Duurzame relaties

Ik ga altijd voor een relatie voor de lange termijn,  gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Niet alleen met mijn klanten, maar ook met partners die werken volgens dezelfde kwaliteitsnormen, en die net zo flexibel en pragmatisch zijn als ikzelf. Partners en klanten met wie ik graag mijn expertise deel en waarbij we van elkaar kunnen leren en elkaar vertrouwen.

Image

Image
ImagePassie

Ik hou van mijn werk en mijn klanten. Maar de boog kan niet altijd gespannen zijn. Apple design, muziek maken en vinyl luisteren, bonsai, lezen en fietsen geven mij rust en energie tegelijk! Over mijn passies praat ik net zo enthousiast als over mijn werk en deel dan ook mijn kennis en ervaring graag met anderen.Passie

Ik hou van mijn werk en mijn klanten. Maar de boog kan niet altijd gespannen zijn. Apple design, muziek maken en vinyl luisteren, bonsai, lezen en fietsen geven mij rust en energie tegelijk! Over mijn passies praat ik net zo enthousiast als over mijn werk en deel dan ook mijn kennis en ervaring graag met anderen.

Image

Duurzaam bouwen

Het internet verslindt energie die niet altijd duurzaam is geproduceerd. Ik ben een voorstander van het gebruik van groene energie. De websites die ik bouw zijn niet alleen CO2 neutraal door de energie die mijn zonnepanelen genereren. Ook werk ik samen met hosting-providers die duurzame energie gebruiken voor hun datawarehouses. Check of jouw website CO2 neutraal is via The Green Website Foundation.


Image

Nieuwsgierig geworden?

Ik vertel je graag meer
Image

Nieuwsgierig geworden?

Ik vertel je graag meer
Image